پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 21 November 2024
سه‌شنبه ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
کد خبر: ۴۴۷۳۱

‏هشدار اف‌بی‌آی در مورد حمله به صرافی ها و کاربران رمز ارز

‏هشدار اف‌بی‌آی در مورد حمله به صرافی ها و کاربران رمز ارز
‌پلیس فدرال آمریکا (FBI) اخطاریه‌ای مبنی بر احتمال وقوع حمله به صرافی‌های ارز دیجیتال و هودلرهای کریپتو در هفته آینده، صادر کرد.‌ این سازمان اعلام کرد افرادی در پلتفرم‌های دارایی‌های دیجیتال، به صورت فعالانه به گشت و گذار می‌پردازند و به دنبال سرقت این دارایی‌ها هستند.
نویسنده :
زهرا غفوری

‌تعویض سیم کارت (Sim Swapping)، سرقت از حساب کاربری و «معرفی کردم خود» به عنوان پشتیبان فنی پلتفرم،‌ از جمله روش‌هایی است که این مهاجمان توسط آنها حملات خود را انجام می‌دهند. ‌پلیس فدرال آمریکا در هفته گذشته اعلامیه‌ای منتشر کرد که در آن، به صرافی‌ها و هولدرها هشدار داده شده بود. این اخطاریه توسط پروتکل TLP (پروتکلی امنیتی برای اطمینان از توزیع اسناد حساس به افراد مورد نظر) توزیع شد. 

 

‌این اعلامیه، سبز اعلام شد؛ بدین معنی که FBI به افراد و سازمان‌های فعال در حوزه رمز ارزها اجازه داد تا این اطلاعات را با دیگران به اشتراک بگذارند. ‌FBI اعلام کرد گروه‌هایی وجود دارند که به دنبال نقاط ضعف صرافی‌ها می‌گردند تا به آنها نفوذ کنند؛ این گروه‌ها از تکنیک‌های مختلفی برای رسیدن به هدف خود استفاده می‌کنند. ‌این تکنیک‌ها شامل تعویض سیم کارت، جا زدن خود به عنوان پشتیبان فنی و سرقت اکانت کاربران است. 

 

‌این اخطاریه همچنین شامل توصیه‌هایی به سازمان‌ها برای حفاظت از دارایی‌های خود است؛ توصیه‌هایی مانند مشکوک شدن به ایمیل‌های دریافتی و پیگیری حساب‌های کاربران برای یافتن فعالیت‌های مشکوک و غیرمعمول. ‌پلیس فدرال به دارندگان کریپتوکارنسی‌ها نیز توصیه کرد که همیشه از احراز هویت دو مرحله‌ای استفاده کنند و مراقب اطلاعاتی که در صفحات اجتماعی به اشتراک می‌گذارند، باشند. به هر حال، جلوگیری از حملات تعویض سیم کارت بسیار دشوار است. ‌تقابل با حملات تعویض سیم کارت بسیار دشوار است؛ زیرا انجام این حملات آسان است و تنها چیزی که سارقان به آن احتیاج دارند، در اختیار گرفتن شماره تلفن قربانی است. 

 

‌مهاجم می‌تواند به دو شکل عمل کند: ‌روش اول سرقت هویت قربانی است؛ بدین صورت که به نمایندگی سیم کارت مورد نظر اعلام می‌کند که سیم کارت خراب شده و یا آن را گم کرده و به این ترتیب، یک سیم کارت جدید با همان شماره، برای مهاجم صادر می‌شود و هر اطلاعاتی که بر روی سیم کارت اصلی وجود دارد، برای مهاجم نیز نمایش داده می‌شود. ‌روش دوم شامل ارتباطات فرد نفودی در شرکت ارائه دهنده خدمات مخابراتی است. حمله‌کننده از این ارتباط بهره می‌برد تا سیم کارت جدید با شماره قربانی به دست آورد. این کار به مهاجمان امکان می‌دهد که حتی در صورت وجود احراز هویت دو مرحله‌ای، باز هم به صرافی‌ها دسترسی پیدا کنند. FBI درباره این نوع خطرات هشدار داده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی